fbpx

Usluge

Naše usluge

Vjerujte iskustvu

Naša agencija za nekretnine je posvećena pružanju najboljih mogućih usluga i savjeta za naše kupce širom svijeta kako bi postigli uspješne investicije u nekretnine. Kontaktirajte nas kako bismo saznali kako možemo pomoći u vašim nekretninskim potrebama.

Prodaja nekretnina

Radimo prodaju nekretnina na domacem trzistu citave Bosne I Hercegovine kao I prodaju nekretnina sirom Evrope. Naša agencija pruža usluge prodaje nekretnina za kupce i prodavce. Pružamo podršku i savjetovanje tijekom cijelog procesa prodaje, od procjene vrijednosti nekretnine, do pripreme i predstavljanja nekretnine na tržištu, do pregovaranja i zaključenja ugovora o prodaji.

Kupovina nekretnina

Naša agencija pomaže kupcima da pronađu nekretninu koja odgovara njihovim potrebama i budžetu. Pružamo podršku u pregledu dostupnih opcija, organiziranju posjeta nekretninama, pregovaranju s prodavateljima i pripremi ugovora o kupnji.

Najam nekretnina

Naša agencija pruža usluge najma nekretnina za najmodavce i najmoprimce. Pružamo podršku u postavljanju cijene najma, oglašavanju nekretnine, pregovaranju s potencijalnim najmoprimcima i pripremi ugovora o najmu. Najam nekretnina nasa kompanija radi samo za domace trziste, dok nasi partneri vam pomazu za najam inostranih nekretnina ako ih planirate izdavat na duzi ili kraci vremenski period. 

Upravljanje nekretninama

Vaša agencija pruža usluge upravljanja nekretninama za vlasnike koji žele da se brinemo o svim aspektima upravljanja nekretninom, uključujući iznajmljivanje, naplatu najma, održavanje, popravke i plaćanje računa. Takodjer ako zelite vasu nekretninu izdavat na kraci vremenski period ( izdavanje na noc) nasa kompanija takodjer radi to za vas. Uz razvijen I vec postojeci sistem u hospitality industriji I uz vrhunske recenzije na vodecim hospitality platformama ovo je jos jedna od usluga koje nasa kompanija radi za nase klijente.

Savjetovanje

Nasa agencija pruža savjetovanje klijentima koji žele kupiti ili prodati nekretninu. Pružamo podršku u razumijevanju tržišnih trendova, procjeni vrijednosti nekretnine, pripremi nekretnine za prodaju ili kupnju, te savjetovanju o pravnom i financijskom aspektu procesa. Dajemo najbolje I provjerene informacije koje trziste je najisplativije sto se tice brzine povrata novca. Ako zelite da ratu za kredit za vasu investiciju ne osjetite onda se definitivno obratite nasoj kompaniji. Pratimo svjetske informacije I detaljno analiziramo Europska I domaca trzista nekretnina.

Otkup nekretnina

Ako želite prodati svoju nekretninu, naša kompanija za nekretnine nudi usluge otkupa nekretnina, zajedno sa stručnim savjetovanjem i podrškom. Otkupljujemo nekretnine u losim I izvornim stanjima, tako da imamo prostora za potpuni redizajn nekretnine.

Postanite naš partner

Zakažite sastanak

Ostavite nam svoje podatke, kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku.

Uporedite