Zemljište Široki Brijeg – Crnač

5,000 KM
PRODAJA

2124

ID nekretnine

3,588 m2

Veličina

Opis

Predstavljamo vam ovo jedinstveno zemljište smješteno u prekrasnom naselju Crnač, udaljenom samo 7 km od središta Širokog Brijega. Ova nekretnina nudi vam izvanrednu priliku za stvaranje vašeg snova.

Parcela se prostire na impresivnih 3.588 m2 neto površine, pružajući vam obilje prostora za razne mogućnosti. Ovo neograđeno zemljište pruža vam slobodu da ga oblikujete prema svojim željama i potrebama.

Poseban atribut ove nekretnine je lokalna asfaltirana prometnica koja se nalazi uz zapadnu stranu parcele. To vam osigurava jednostavan pristup ne samo samom zemljištu, već i povezanost s ostatkom naselja i okolnim područjima.

Ova nekretnina je idealna za one koji žele izgraditi svoj vlastiti dom ili razviti projekt stambenih ili komercijalnih objekata. S obzirom na veličinu zemljišta, postoji nevjerojatna fleksibilnost u dizajnu i prostoru za različite građevinske mogućnosti.

Crnač je mirno naselje koje nudi blizinu prirode, ali istovremeno omogućava brz pristup svim važnim sadržajima i uslugama u Širokom Brijegu. Ovo je idealna lokacija za one koji žele uživati u mirnom okruženju, a istovremeno imaju sve što im je potrebno u neposrednoj blizini.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog zemljišta koje vam pruža neograničene mogućnosti i pogodnosti. Iskoristite ovaj trenutak i započnite ostvarenje svojih snova.

Adresa

Adresa: Crnač bb
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Grad/mjesto: Posušje
  • Poštanski broj: 88220
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju