Zemljiste Ljubotići Široki Brijeg

50,000 KM
PRODAJA

2134

ID nekretnine

2,815 m2

Veličina

Opis

Imamo zadovoljstvo predstaviti vam ovo predivno neizgrađeno zemljište s površinom od 2.815 m2. Smješteno u blizini seoskog puta, ova nekretnina nudi vam jedinstvenu priliku za ostvarenje vaših snova.

Površina zemljišta omogućuje vam dovoljno prostora za razne mogućnosti. Bez obzira jeste li u potrazi za idealnim mjestom za izgradnju vlastitog doma ili imate viziju razvoja stambenih ili komercijalnih objekata, ovo zemljište vam pruža nevjerojatne mogućnosti.

Blizina seoskog puta čini pristup nekretnini jednostavnim i praktičnim. To je posebno povoljno za one koji žele imati lako povezivanje s drugim područjima, a istovremeno uživati u miru i tišini koji seoski život pruža.

Ova nekretnina pruža vam priliku za stvaranje oaze mira i opuštanja, daleko od gradske vreve. Uživajte u predivnom okruženju prirode, bilo da želite vrtlariti, imati privatni voćnjak ili jednostavno uživati u prostranom dvorištu.

Budući da je zemljište neizgrađeno, imate potpunu slobodu i kreativnost da oblikujete prostor prema svojim željama i potrebama. Ova prilika vam omogućuje da stvorite svoj savršeni prostor prilagođen vašem stilu života i viziji.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove izvanredne nekretnine koja nudi prostor za rast i ostvarenje vaših ideja. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i započnite ostvarenje svojih snova na ovom predivnom neizgrađenom zemljištu

Adresa

Adresa: Ljubotici bb
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Grad/mjesto: Posušje
  • Poštanski broj: 88220
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju