Poslovni prostor Mostar – Bišća polje

Cijena na upit
PRODAJA

1588

ID nekretnine

1,470 m2

Veličina

5

Kupaonice/toaleti

Opis

Nudimo vam jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ovog luksuznog poslovnog prostora u samom centru Mostara! Ovaj ekskluzivni prostor proteže se na impresivnih 1470 m2 i sastoji se od dvije etaže koje su potpuno opremljene i spremne za korištenje.

Na prvoj etaži ovog spektakularnog prostora nalaze se mnogobrojne prostorije namijenjene različitim potrebama i uslugama koje vaši klijenti mogu tražiti. S obzirom da je prostor ranije bio u funkciji wellness i spa centra, ovdje se može naći sve što je potrebno da se vašim klijentima pruži potpuni užitak i relaksacija. Na prvoj etaži nalazi se recepcija, galerija, prostorija za fitnes, frizerski salon, kozmetički salon, pedikir salon, soba za masažu, muški i ženski toaleti, kancelarija, soba za osoblje sa garderobom, čajna kuhinja, sanitarni čvor, vešeraj i tehnička prostorija.

Druga etaža se sastoji od hodnika, muške i ženske svlačionice, sale za fitnes, tuš kabina, finske saune, turskog kupatila, sobe “chill out”, “infrared”, muški i ženski toaleti, hodnika, hodnika i dijela sa bazenom. Opremljen je gradskim vodovodom, kanalizacijom, strujom, telefonom, internet mrežom i vatrodojavnim sistemom.

Ova nekretnina se nalazi na dobroj lokaciji u centru Mostara, što znači da će vaši klijenti lako moći doći do vašeg poslovnog prostora. Uz to, ovaj prostor je savršen za različite vrste poslovanja, poput fitness centra, kozmetičkog salona, wellness centra, teretane ili restorana.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog impresivnog prostora i započnete poslovnu avanturu u samom srcu Mostara. Kontaktirajte nas i saznajte više o ovom jedinstvenom prostoru!

Adresa

Adresa: Bišće polje
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Grad/mjesto: Mostar
  • Poštanski broj: 880000
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju