Poslovni prostor Hrasno

450,000 KM
PRODAJA

1938

ID nekretnine

190 m2

Veličina

Opis

Ovaj poslovni prostor se nalazi u atraktivnoj lokaciji u Sarajevu, općina Novi Grad, naselje Hrasno, u ulici Antuna Branka Šimića. Površina ovog prostora je 190 m2, a sastoji se od dvije etaže. Prva etaža, odnosno prizemlje, se sastoji od pet prostorija i tri toaleta, dok se na drugoj etaži, prvom spratu, nalazi sedam prostorija, tri toaleta i hodnik. Ukupna površina prodajnog dijela iznosi 164,35 m2, dok je magacin veličine 26,25 m2.

Ovaj poslovni prostor se koristio kao poliklinika i laboratorija, ali zbog svoje funkcionalne strukture, može se koristiti i kao kancelarijski prostor. Grijanje ovog prostora je centralno, što omogućava udoban boravak u prostoriji tokom hladnijih mjeseci, dok vanjska stolarija izrađena od PVC-a pruža dobru toplotnu izolaciju. Dodatno, prostor posjeduje klima uređaj koji omogućava regulaciju temperature tokom ljetnih mjeseci.

Parking je dostupan ispred zgrade, iako se radi o javnom parkingu, dovoljno je mjesta za parkiranje.

Ova nekretnina predstavlja izuzetnu priliku za poslovno ulaganje u Sarajevu, s obzirom na njenu lokaciju, funkcionalnost i potencijal za različite vrste poslovnih aktivnosti. Ukoliko tražite prostor za svoje poslovanje, ovaj prostor bi mogao biti idealno rješenje za vas.

Adresa

Adresa: Antuna Branka Šimića
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Kanton: Kanton Sarajevo
  • Grad/mjesto: Sarajevo
  • Opština: Novi Grad
  • Poštanski broj: 71000
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju