Poslovni objekat Ugljevik

170,000 KM
PRODAJA

1736

ID nekretnine

174 m2

Veličina

Opis

Prodajemo poslovni objekat u Ugljeviku, na adresi Ugljevička Obrijež bb, površine 174 m2, koji se sastoji od prizemlja i sprata. Na prizemlju objekta se nalazi maloprodajni prostor, wc i garderober, dok se na spratu nalazi hodnik, dvije kancelarije, ostava, kupatilo i terasa. Stolarija je drvena i aluminijumska, eloksirana. Grijanje je centralno, što je izuzetno važno za poslovni objekat u kojem se očekuje da će raditi više ljudi.

Osim ovog poslovnog objekta, na parceli se nalaze još dva poslovna objekta. Jedan od njih je površine 256 m2 i sastoji se od dvije etaže, gdje se nalaze veleprodaja i skladište, dok drugi objekat ima površinu od 104 m2 i služi samo kao skladište. Ovo je izuzetno važno za poslovanje, jer se skladištenje robe i veleprodaja odvijaju na istoj lokaciji.

Ispred poslovnog objekta se nalazi dvorište površine 1000 m2 koje je također asfaltirano, što je izuzetno pogodno za dostavna vozila, i na kojem se može organizovati parkiranje za zaposlene ili kupce. Lokacija je izuzetno dobra, jer se objekat nalazi neposredno pored magistralnog puta Bijeljina-Tuzla, sa lijeve strane, gledajući iz pravca Bijeljine, na ulazu u Ugljevik. Izlaz na pomenuti magistralni put je direktno iz dvorišta poslovnog objekta, što olakšava pristup za dostavna vozila i kupce.

Ovaj poslovni objekat je izuzetno funkcionalan, a njegova lokacija, veličina parcele, kao i prisustvo još dva poslovna objekta na istoj lokaciji, čine ga izuzetno atraktivnom nekretninom za sve one koji traže poslovni prostor u Ugljeviku ili okolini

Adresa

Adresa: Ugljevička Obrijež bb
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Poštanski broj: 76330.
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju