Ljubuški poslovni prostor

210,000 KM
PRODAJA

1696

ID nekretnine

117 m2

Veličina

Opis

Ova nekretnina predstavlja poslovni prostor u Ljubuškom, smješten u ulici Stjepana Radića. Površina poslovnog prostora iznosi 117 m2, a nalazi se u prizemlju objekta koji ukupno ima tri etaže (prizemlje, prvi sprat i potkrovlje). Sprat i potkrovlje objekta su stambene jedinice, ukupne površine 232 m2. Poslovni prostor je rekonstruisan 2005. godine, kada su promijenjeni otvori, pod, te urađena fasada. Prozori su aluminijumski profili sa termoizolacionim staklima – stakleni portali, dok su vrata metalna. Pod je obložen keramičkim pločicama.

Ispred objekta se nalazi vanjski parking, a prilaz istom je asfaltiran. Ova nekretnina predstavlja odličnu priliku za poslovni prostor u centru Ljubuškog, sa dodatnom mogućnošću stambenog prostora u preostalim etažama objekta.

Poslovni prostor je prilagođen za razne djelatnosti, kao što su uredi, trgovine ili ugostiteljski objekti. U neposrednoj blizini se nalaze brojni drugi poslovni objekti, što stvara dobar potencijal za razvoj biznisa. Pored toga, zbog svoje lokacije i veličine, ovaj poslovni prostor se također može lako prenamijeniti u stan ili apartman, što ga čini atraktivnim za potencijalne kupce koji traže nekretninu za život ili iznajmljivanje. Objekat ima vanjski parking, što je velika prednost u gradskom centru. Prilaz objektu je asfaltiran i lako dostupan sa glavne gradske ulice.

Ukratko, ova nekretnina nudi veliki potencijal za različite namjene, a njena lokacija u centru grada i pristupni putevi čine je posebno privlačnom za poslovanje ili život.

Adresa

Adresa: Stjepana Radića
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Poštanski broj: 88320
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju