Kancelarijski Poslovni prostor Hrasno za najam

Cijena na upit
IZDAVANJE

2748

ID nekretnine

62 m2

Veličina

1

Kupaonica/toalet

Opis

Iznajmljujemo šarmantni poslovni prostor u malom Bosmalu, na adresi Milana Preloga pp4, na prvom spratu. Ovaj poslovni prostor je izgrađen 2002. godine i nudi sve što vam je potrebno za uspješno obavljanje poslovnih aktivnosti.

Lokacija samog prostora je povoljna jer je jugoistočno orijentisana, osiguravajući obilje prirodne svjetlosti tokom cijelog dana. Prostor takođe uključuje zasebnu kuhinju, što je praktična opcija za osoblje koje želi pripremati obroke ili imati mjesto za odmor.

Sa ukupnom površinom od 62 kvadrata, ovaj poslovni prostor sastoji se od četiri različite prostorije, što pruža dovoljno prostora za različite kancelarijske potrebe. S obzirom na svoju konfiguraciju i kvadraturu, idealan je za razne kancelarijske djelatnosti.

Nalazi se u mirnom i predivnom naselju Hrasno, pružajući vam ugodno radno okruženje. Parking u ovom naselju je uvijek dostupan, što je još jedna praktična prednost za vas i vaše zaposlene ili posjetioce.

Grijanje u ovom prostoru je na plin, što je efikasna i pouzdana opcija za održavanje prijatne temperature tokom svih godišnjih doba.

Ovaj poslovni prostor pruža savremeno i funkcionalno radno okruženje koje će podržati vaš poslovni uspjeh. Ne propustite priliku da iznajmite ovaj prostor i unaprijedite svoje poslovne aktivnosti. Za sve dodatne informacije ili da zakažete razgledanje, slobodno nas kontaktirajte.

Adresa

Adresa: Milana Preloga
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Kanton: Kanton Sarajevo
  • Grad/mjesto: Sarajevo
  • Opština: Novo Sarajevo
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju