Cetverosoban Stan Vrace Sarajevo

950 KM
IZDAVANJE

2367

ID nekretnine

95 m2

Veličina

3

Spavaće sobe

1

Kupaonica/toalet

Opis

Na raspolaganju je četverosoban stan za iznajmljivanje u ulici Avde Smajlovića, smještenoj u općini Novo Sarajevo. Ovaj prostrani stan prostire se na 95 kvadratnih metara, a dodatnih 5 kvadratnih metara obuhvaćeno je balkonom. Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, ostave i balkona.

Dnevni boravak pruža udoban prostor za opuštanje i druženje, dok tri spavaće sobe omogućavaju dovoljno prostora za ugodan san i privatnost. Kuhinja je moderno opremljena i pogodna za pripremu ukusnih obroka, a trpezarija je idealna za uživanje u obrocima s obitelji ili prijateljima. Stan također sadrži prostrano kupatilo koje pruža udobnost i praktičnost.

Posebno treba istaknuti balkon ovog stana, s kojeg se pruža predivan pogled na cijeli grad. Ova izvanredna vizura omogućava uživanje u panoramskom pogledu i stvaranje atmosfere mira i opuštanja.

Stan se nalazi na prvom spratu, što olakšava pristup i omogućuje jednostavan ulazak i izlazak. Lokacija stana je savršena jer se nalazi u samom centru grada, što znači da su sve važne usluge, trgovine, restorani i zabavni sadržaji lako dostupni. Ova pogodna lokacija omogućava stanarima da uživaju u svim prednostima gradskog života, uključujući blizinu javnog prijevoza, parkova i drugih znamenitosti.

Četverosoban stan u ulici Avde Smajlovića nudi udobnost, funkcionalnost i predivan pogled na grad, što ga čini privlačnom opcijom za iznajmljivanje. Ne propustite priliku da uživate u ovom prostoru koji pruža sve što vam je potrebno za ugodan i praktičan život u centru grada.

Adresa

Adresa: Avde Smajlovića
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Kanton: Kanton Sarajevo
  • Grad/mjesto: Sarajevo
  • Opština: Novo Sarajevo
  • Poštanski broj: 71000
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju