Busovača Poslovni prostor

65,000 KM
PRODAJA

1760

ID nekretnine

274 m2

Veličina

Opis

Prodajemo poslovni prostor u Busovači na zemljištu površine 215 m2, na kojem se nalazi objekat površine 274 m2. Objekat se sastoji od dvije etaže, prizemlja i prvog sprata. Na prizemlju objekta se nalazi poslovni prostor. Međutim, objekat je trenutno u lošem stanju i potrebno ga je obnoviti, jer se dugo nalazi van upotrebe.

S obzirom na to da je poslovni prostor trenutno neupotrebljiv, prednost ove nekretnine je njena lokacija. Nalazi se u centru Busovače, što je izuzetno povoljno za sve one koji traže poslovni prostor u gradu ili okolini. Ova nekretnina ima veliki potencijal za razne vrste poslovanja, poput prodavnice, kafića, restorana ili kancelarijskog prostora.

Kupovina ove nekretnine može biti izuzetno isplativa za one koji žele investirati u poslovni prostor u Busovači. Potrebno je napraviti obnovu objekta, što će zahtijevati određena ulaganja, ali će se u konačnici isplatiti jer je lokacija ovog objekta izuzetno atraktivna.

Ukupna površina objekta od 274 m2 je dovoljna za bilo koju vrstu poslovnog prostora i nudi mnogo mogućnosti za različite namjene. S obzirom na veličinu objekta, postoji mogućnost da se prostor podijeli u više manjih prostora, što može biti korisno za iznajmljivanje ili razne vrste poslovanja.

Ukratko, ova nekretnina nudi veliki potencijal za investitore koji žele ulagati u poslovni prostor u Busovači. Iako je objekat trenutno u lošem stanju, njegova lokacija i veličina čine ga izuzetno atraktivnom nekretninom za razne vrste poslovanja. Potrebno je uložiti određena sredstva u obnovu objekta, ali će se u konačnici isplatiti, s obzirom na potencijal koji ova nekretnina nudi.

Adresa

  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Poštanski broj: 72260
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju