Banja Luka Fudbalski centar – Poslovni prostor

245,000 KM
PRODAJA

1718

ID nekretnine

1,059 m2

Veličina

Opis

Ova nekretnina se nalazi u naselju Ramići u Banja Luci, na zemljištu površine 3.806 m2. Na ovom zemljištu se nalazi montažno-demontažni balon za sportske aktivnosti koji predstavlja savršeno rješenje za sve vrste sportskih i rekreacijskih aktivnosti.

Balon za sportske aktivnosti sastoji se od sportskog terena, svlačionica, tuševa i garderoba, kao i uslužnog prostora koji se koristi kao caffe bar. Objekat je opremljen svim potrebnim sadržajima za obavljanje različitih sportskih aktivnosti.

Ukupna korisna površina balona iznosi 1.059 m2, što pruža mnogo prostora za sportske aktivnosti, kao i za organizaciju događaja i takmičenja.

Prodaja u paketu sa opremom čini ovu nekretninu još atraktivnijom, jer kupci neće morati dodatno ulagati u opremu, već će odmah moći početi koristiti ovaj balon za sportske aktivnosti.

Lokacija ove nekretnine je idealna za sportske aktivnosti, jer se nalazi u mirnom i tihom naselju Ramići u Banja Luci, što osigurava privatnost i udobnost korisnika.

Ukratko, ova nekretnina predstavlja izvanrednu priliku za kupce koji su u potrazi za prostorom za sportske aktivnosti, kao i za organizaciju različitih događaja i takmičenja. Prodaja u paketu sa opremom čini ovu nekretninu još privlačnijom, a lokacija u mirnom i tihom naselju Ramići u Banja Luci osigurava mir i udobnost korisnika.

Regenerate response

Adresa

Adresa: Ramići
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Poštanski broj: 78000
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju