fbpx

Agencija za nekretnine

Dobrodošli na našu web stranicu!

Up10estate

Naša kompanija za nekretnine ima za cilj pomoći klijentima da naprave pametne investicije u vezi trzista za nekretnine. Bez obzira na to tražite li savršeni dom ili poslovni prostor, naš tim iskusnih agenata za nekretnine posjeduje dubinsko znanje o tržištu nekretnina u Bosni i Hercegovini i diljem svijeta.

Mi smo domaća tvrtka za nekretnine, ali također smo internacionalni i usko surađujemo sa partnerima širom svijeta. Naša globalna mreža partnera omogućuje nam da vam pružimo pristup najboljim nekretninama diljem svijeta, a naši lokalni certificirani agenti za nekretnine pomoći će vam da pronađete savršenu nekretninu za vaše potrebe u Bosni i Hercegovini.Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i podršku u vašoj potrazi za idealnom nekretninom, a naši agenti za nekretnine su spremni vam pomoći u svakom koraku procesa. Pored kupnje, prodaje i iznajmljivanja nekretnina, nudimo i usluge savjetovanja o nekretninama kako biste donijeli informirane odluke o svojim investicijama.

Timur Ovčina

CEO

Imate pitanja?
Up10estate

Dom domaceg I internacionalnog trgovanja nekretninama

nekretnine
Vaš partner

Pregledajte našu ponudu nekretnina

Kontaktirajte nas za više informacija. Radujemo se što ćemo vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva vezanih uz nekretnine. Agencija za nekretnine koja našim klijentima pruža najbolje kontakte u cijelom svijetu.

Međunarodna agencija za nekretnine koja pored domaceg trzista, daje usluge pronalaska najboljih investicija u Italiji, Turskoj, Austriji i na Kipru. Međunarodna tvrtka, koja povezuje ljude koji žele ulagati u najbolje nekretnine na cijelom svijetu. Ako želite ostvariti pametnu investiciju u vezi s tržištem nekretnina slobodno nas kontaktirajte.

Up10estate

Zašto baš mi

Iskustvo i stručnost

Naš tim iskusnih agenata za nekretnine posjeduje dubinsko znanje o tržištu nekretnina i pružit će vam podršku u svakom koraku procesa.

Pametne investicije

Naša tvrtka je usmjerena na pomaganje klijentima da naprave pametne investicije u nekretnine koje će im donijeti dugoročnu vrijednost.

Kvalitetan izbor nekretnina

Naša web stranica nudi kvalitetan izbor nekretnina u Bosni i Hercegovini, kao i u drugim dijelovima svijeta.

Lokalno i međunarodno iskustvo

Naša tvrtka je domaća, ali također je usko povezana s globalnom mrežom partnera kako bi vam pružili pristup najboljim nekretninama diljem svijeta.

Najpovoljniji uvjeti na domaćem trzistu

Mi vam nudimo najpovoljnije uvjete prodaje nekretnine na tržištu.

Polise osiguranja

Naša tvrtka je jedna od rijetkih u Bosni i Hercegovini koja ima osiguranje ako vaša kupovina pođe po zlu.

Radimo sa najboljima

Naši partneri

Uporedite